Login

kakozdravosmrsati-vegemama  Knjiga Kako ZDRAVO smršati, naglasak na ZDRAVO, zato što nažalost danas je ljudska rasa predebela… Zbog te debljine, oboljevamo, a debljamo se zato što jedemo smeće i otrove… Ta debljina, razara veze, brakove, razara umove, pravi komplekse, uništava osećaj samopouzdanja, jer nažalost ali postali smo površna rasa. Postali smo površni, gledamo na izgled prvo pa ona na sve drugo… “Knjizi sam dala naziv vezan za mršavljenje jer znam da će je tako svi procitati, dopreće do većeg auditorijuma, znam da će tako poželeti da je pročita i ona devojka od 17 godina koja se muči sa kilažom, i zbog toga je ne gleda dečko iz drugog razreda, a pročitaće je i ona gospođa srednjih godina, koja želi da se popne na sprat bez da se zadiše… A kada počne da je čita, tada će videti da nije stvar u debljini već u hrani koju jedemo… I tada put počinje… Tome se nadam…  ” -autorka

Knjiga nema fiksnu cenu, već imate mogućnost da vi meni uplatite neku vrstu donacije za moj trud i rad, a kao zahvalnost za to ću vam ja poslati knjigu.

 

 

knjigarecepata-vegemama

  Prvi deo knjige recepata Škole NeKuvanja sa 60 recepata.
Ono po čemu je ova knjiga specifična I drugačija od ostalih knjiga recepata sirove hrane, je što je ona prilagođena našim prostorima, odnosno pretežno se koriste namirnice koje uspevaju kod nas I lako ćete ih pronaći ili uzgojiti. Takođe, skoro svi recepti su niskobudžetni I nisu potrebna velika ulaganja u materijal za jela. S obzirom da ni u jednom receptu nema industrijskih proizvoda, veštačkih šećera I životinjskih proizvoda to ih čini veoma pogodnim za ishranu beba I dece.

Knjiga nema fiksnu cenu, već imate mogućnost da vi meni uplatite neku vrstu donacije za moj trud i rad, a kao zahvalnost za to ću vam ja poslati knjigu.  

 


Predstavljam vam knjigu koja je balans svega o čemu pričam vež dve godine. 
Knjiga sa receptima biljni nekuvar100% prirodnim i zdravim(kuvanim i sirovim), jer u njima nema niti  životinjskih niti industrijskih proizvoda.
Knjiga koja ukratko sadrži savete koji će vam biti zlata vredni u vašem prelasku na biljnu ishranu.
Knjiga koja je oličje mog trenutnog stanja i mira.
Jer biti u miru sa sobom i sa svojim bližnjima je ono što je mnogo bitnije od 100% sirove ishrane.
Knjiga koja je oličje mog prihvatanja svih ljudi kakvi god oni bili i šta god oni jeli…
52 recepta koji će vas oduševiti i zadovoljiti.

Knjiga nema fiksnu cenu, već imate mogućnost da vi meni uplatite neku vrstu donacije za moj trud i rad, a kao zahvalnost za to ću vam ja poslati knjigu.  Želim da naglasim da nijedna donacija nije mala, i da ne postoji takva stvar kao što je mala donacija.

 

Autorka e-knjiga je Jasmina Bogućanin-Sarvan  skolanekuvanja@gmail.com

Print Friendly