Login

Muzička radionica za trudnice "Sa pesmom rastem"

Muzička radionica za trudnice “Sa pesmom rastem”

Vegemama sa zadovoljstvom predstavlja  PRVU muzičku radionicu za buduće mame! Otkrijmo dobrobiti muzike po nas i naše bebe, dođite da se povežemo same sa sobom, kao žene, sestre, buduće majke, da se smejemo, igramo i pevamo!

Programom terapeutskog pevanja za trudnice obuhvaćene su sledeće oblasti: teorijske osnove pevanja, blago fizičko zagrevanje, vežbe raspevavanja i razigravanja glasa, vežbe disanja i opuštanja, učenje uspavanki i pesama za decu.
Ovaj pristup daje višestruke koristi: upoznavanje sa svojim unutrašnjim bićem, prevazilaženje strahova i barijera, smanjenje stresa, podizanje samopouzdanja, regulisanje protoka energije kroz telo stimulisanjem viših energetskih centara, komunikacija i dublje povezivanje sa bebom, kvalitetan mentalni i fizički razvoj malog bića.

Program vodi Katarina Pavlović, profesionalna pevačia i flautistkinja, kao i buduća mama!
Napominjemo da radionica nije zamena za bilo koji vid terapije u prenatalnom periodu, a svaka trudnica moći će intenzitet rada da prilagodi svojim mogućnostima i trenutnom osećaju.

Promotivna cena radionice iznosi 500,oo dinara, aktivnog je karaktera tako da će svi prisutni učestvovati,  a trajaće 90 min. Održaće se 01.juna 2017. u 12h u “Stklencu” –  TC Trg Republike, Makedonska 5, II sprat.

Da biste se prijavili na radionicu, potrebno je da nam pišete u privanoj poruci na https://www.facebook.com/vegemama.org/

Takođe, na ovoj radionici imaćete priliku da se upoznate sa Mandalena rukotvorinama pravljenim isključivo od prirodnih materijala koje su namenjene damama svih uzrasta, a posebno mamama i bebama.. Moći ćete da kupite prvi igračku Vašoj bebi po promotivnoj ceni! Više o Mandaleni pogledajte na https://www.facebook.com/mandalena.crochet/

Drage buduće mame, dobro nam došle!

Print Friendly

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply