Login

Nikada otkako ljudi postoje na zemlji nije postojalo ovoliko smeća. Deponije su sve veće i veće, potrošnja sve veća i veća, a sve je manje i manje zelenih površina u gradovima, uništavaju se prašume zbog industrijske proizvodnje itd…

Koliko igračaka ima vaše dete? Da li ste osveštena vegemama ili ste na putu da postanete jedna? Koliko odeće posedujete? Koliko kućanskih aparata? Koliko imate stvari u kući ili u podrumu koje niste godinama upotrebili?

Upravo zato postoji ova stranica ovde, kako bi vam pomogla da naučite da reciklirate stvari, i da od onoga što već imate napravite nešto novo. Kako za vas tako i za vaše dete, a možda čak i za poklon nekome.

Od mnogih proizvoda koje koristimo u svakodnevici možemo da napravimo dosta zanimljivih novih stvari. Na taj način pomažemo našoj Majci Zemlji i našem kućnom budžetu.

Putem ove stranice ćete moći da pronalazite uvek nove ideje za iskorištavanje starih stvari u nove svrhe. Na taj način ćete imati uvek sveže ideje kako da provedete vreme sa svojim mališanima u igri ili u stvaranju novih potrepština.

Print Friendly