Login

Vegemama.org je portal posvećen prirodnom roditeljstvu i nezi dece. Baziran je na saznanjima kao i  ličnim iskustvima mladih majki i budućih majki koje su odlučile da za sebe, svoju porodicu i svoju decu izaberu alternativne puteve koji često nisu obuhvaćeni etabliranim rešenjima, kao što su u prvom redu, ishrana dece namirnicama životinjskog porekla, upotreba industrijskih proizvoda koji mogu pokazati štetni, iritirajući ili alergijski efekat na zdravlje beba,dece i majki kao što su korišćene industrijske hrane za decu, pelena za jednokratnu upotrebu i korišćenje čitave game industrijskih proizvoda sa mogućim štetnim dejstvima.

Sadržaj na sajtu nije namenjen za lečenje ili alternativne tretmane bolesne dece! Molimo Vas da se pre donošenja odluke o promeni ishrane i životnog stila posavetujete sa svojim pedijatrom i izabranim lekarom opšte prakse.

Portal je deo samofinansirajućeg projekta za podršku roditeljstvu i nezi porodice Centra za promociju veganske i vegetarijanske etike VEGASTA. Ukoliko želite da pomognete rad portala ili postanete sponzor portala, molimo da nas kontaktirate na email vegemama.org@gmail.com

 

 

Print Friendly